Ta testen

Så enkelt er det med TakeDaily

Heart

Test din helse

Det første du skal gjøre er å ta vår test, slik at vi kan finne ut av hvilke vitaminer og mineraler kroppen din har behov for. Testen er gratis, og det tar kun to minutter å svare på spørsmålene. Vi skal vite litt om deg, ditt kosthold og hvor mye du trener, slik at vi kan sette sammen de rette dosene for deg. Testen er utviklet av ernæringseksperter, farmasøyter og leger, som har utarbeidet en algoritme som kan regne seg frem til hva du har bruk for i hverdagen. Vitenskapen bak er kompleks, men for deg er det hele enkelt og ukomplisert.

Logo

Du får vår anbefaling

Resultatet av din test gjør det mulig for oss å velge ut og dosere de vitaminer og mineraler du har behov for. Med utgangspunkt i dine svar, får du en klar anbefaling av hvilke kosttilskudd som kan styrke kroppen din. Dersom du ikke vil følge anbefalingen til punkt og prikke kan du velge bort vitaminer eller mineraler.

Box

TakeDaily endrer seg med tiden

Du mottar din TakeDaily-eske, som inneholder 28 daglige porsjoner. Én til hver dag. Før tiden har løpt ut får du en ny eske, hvor innholdet nødvendigvis ikke er det samme som sist. Du trenger, for eksempel, litt mer D-vitamin i de mørke vintermånedene eller når du blir eldre. Begynner du å trene mer, blir mor eller spiser flere grønnsaker, skal du huske å logge deg inn på Mitt TakeDaily og tilpasse din profil. Da vil sammensetningen av vitaminer og mineraler endre seg til din neste levering.

Ta vitamintesten Det tar 2 minutter